TIETOSUOJA

Rekisterikohde

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden hallinta, asiakkaan oikeuksien ja velvollisuuksien käyttäminen sekä henkilötietojen käsittely henkilötietolain mukaisesti verkkopalveluihin, tutkimukseen, mainonta ja / tai sen kumppanit, jotka perustuvat data-asiakkaisiin. tiedotusvälineissä ja palveluissa paljastamatta henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisteritietojen sisältö

Asiakasrekisteri koostuu seuraavista erillisistä rekistereistä:

  • Asiakkaan yhteystiedot ja tilaustiedot: sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, posti ja muut tietyn asiakkaan tiedot. Mahdollinen kielto luovuttaa asiakasosoitettasi tai muita tietoja muille yrityksille suoramarkkinointia varten. Mahdollinen kielto lähettää hänelle mainoskirjeitä. Mahdolliset sähköpostin suoramarkkinointiluvat. Käyttäjille, jotka ovat luoneet verkkotunnuksia verkkopalveluihin, käyttäjätunnus ja salasana.
  • Asiakkaiden käsittelyyn tarvittavat tiedot: asiakkaan puhelinnumero, tunnistenumero ja luottoehdot luotolla ostettaessa.
  • Luottokaupan suorittamiseen tarvittavat tiedot: Luottojen hallintaan ja luottokelpoisuuden ylläpitämiseen tarvittavat tiedot.
  • Käsitellyt tilaustiedot: Tiedot tilauksista, toimituksista, valituksista ja asiakaspalautuksista.

Säännölliset tietolähteet



Tietoja kerätään henkilöiltä, ​​jotka haluavat tilata uutiskirjeen tai tilata verkkokauppaa. Käytämme tällä verkkosivustolla evästeitä keräämään ja tallentamaan tietoja käyttämistäsi palveluista. Voimme myös yhdistää tällä tavalla kerätyt tiedot. Jos annat henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustolla, tallennamme ne myös muiden tietojen kanssa.

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluitaan, tehden niistä asiakasystävällisempiä ja tarjota kohdennettuja suosituksia, tarjouksia ja etuja asiakkailleen. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletuksena, mutta käyttäjä voi myös estää evästeiden käytön selainasetuksissaan tai poistamalla evästeet selaimestaan ​​palvelun käytön jälkeen. Katso lisätietoja selaimen ohjeista selaimesi valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut saattavat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Sivusto käyttää -palvelua, joka tarjoaa tuntemattomia tietoja verkkosivustosi käytöstä ja tällä sivustolla tehdyistä verkkokaupan ostoista.

Sivustolla on myös työkalu, jonka avulla voit seurata nimettömästi käyttäjän navigointia sivuston kautta ja parantaa käyttökokemusta.

Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille. Tietoja ei luovuteta eikä siirretä EU: n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin yhteyshenkilöt ja asiakastiedot saadaan asiakasilmoituksista rekisterinpitäjälle asiakassuhteen aikana ja sen aikana.

Asiakkaan nimi ja osoite voidaan päivittää väestörekisterissä.

Suoramarkkinoinnin kiellot ja osoitetietojen luovuttamisen kielto muille yrityksille kirjataan asiakkaan erilliseen ilmoitukseen.

Suoraan sähköpostimarkkinointiin (esim. sähköposti, tekstiviestit) asiakkaan suostumus vaaditaan erikseen henkilötietolain mukaisesti.

Luottotiedot n ja asiakkaan tilauksen hetki vastaanotetaan järjestelmästä.

Rekisterin suojausperiaatteet

Ainoastaan ​​hyväksytyt työntekijät voivat käyttää asiakastietojärjestelmää ja muokata asiakastietoja. Jokaisella käyttäjällä on oma käyttäjätunnuksensa ja salasanansa järjestelmää varten. Tie Henkilökohtaisella pääsyllä tietokantaan ja eri tasoilla käyttäjiä pääsy rajoittuu tietoihin, joita tarvitaan henkilön työtehtävien suorittamiseen.

Asiakasrekisteri ja sitä ohjaava tietojärjestelmälaitteisto sijaitsevat suljetuissa palvelinkeskuksissa. Vian sattuessa tiedot varmuuskopioidaan säännöllisesti. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkoiselta viestinnältä. Luottamuksellisuus on pakollista työntekijöille, jotka käsittelevät tietoja asiakasrekisteristä. Tietoja luovutetaan tai siirretään kolmansille osapuolille vain lakisääteisen julkistamisvelvoitteen seurauksena, esimerkiksi asiakkaan omasta tai viranomaisen pyynnöstä.

Remontti

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjä käsittelemästä häntä koskevia henkilötietoja suoramainonnassa, etämyynnissä ja muussa suoramarkkinoinnissa, markkinatutkimuksessa ja julkisessa mielipiteessä sekä henkilökohtaisessa rekisteröinnissä ja sukututkimuksessa . Kiellot on tehtävä kirjallisesti ja osoitettava rekisterinpitäjälle.

Sertifikaatti

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastella ja vastaanottaa kopioita rekisteriin tallennetuista henkilötiedoista. Vahvistuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja osoitettava rekisteröinnistä vastaavalle henkilölle.

Oikeita tietoja

Rekisterinpitäjän on joko omasta aloitteestaan ​​tai rekisteröidyn pyynnöstä korjattava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä olevia virheellisiä, tarpeettomia, puutteellisia tai vanhentuneita henkilötietoja.

Jopa