Käyttöehdot

Tervetuloa (tästä lähtien "Palvelu"). Palvelu tarjoaa käyttäjilleen yksinomaan verkkosovelluksen ja mobiilisovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat hallita asiakirjoja ja / tai kuvia online-ohjelmiston kautta.

Nykyiset käyttöehdot määrittelevät oikeudellisesti sitovat ehdot sinun ("Käyttäjä") ja verkkosivustojen, palveluiden ja sovellusten välillä.

Oikealla oleva teksti on yhteenveto käyttöehdoistamme. Lue pääteksti.

Palvelumme käyttäminen

Yleistä

Tällä sivulla selitetään ehdot, joilla voit käyttää online- ja / tai mobiilipalveluita, verkkosivustoja ja ohjelmistoja, jotka tarjotaan palveluissamme tai niiden yhteydessä. Pääsemällä siihen tai käyttämällä sitä sitoudut noudattamaan näitä ehtoja ("Sopimus") riippumatta siitä, oletko rekisteröitynyt palveluihimme. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja kokonaan tai osittain, sinun tulee olla käyttämättä Palvelua.

Hyväksymällä nämä käyttöehdot käyttäjä sitoutuu noudattamaan seuraavia palvelusääntöjä:

 • Lue ja ymmärrä, mitä tässä selitetään.
 • Hyväksy kaikki tässä asetetut velvollisuudet.
 • käyttää palvelua yksinomaan lain sallimiin tarkoituksiin eikä loukata kolmansien osapuolten oikeuksia.
 • Älä käytä tätä verkkosivustoa laittomaan toimintaan. Sinulla on kielletty rikkomasta mitään ehtoja, jotka kieltävät roskapostin luomiseen tarkoitetun tai laittomaan toimintaan liittyviä ohjeita sisältävän sisällön luomisen.
 • Älä kerää, käsittele tai tallenna henkilötietoja muista käyttäjistä tai kolmansista osapuolista noudattamatta sovellettavia tietosuojalakeja.

Jos käyttöehtojen määräykset ovat ristiriidassa tietosuojakäytännön kanssa, käyttöehdot ovat etusijalla.

Näiden velvoitteiden noudattamatta jättäminen voi johtaa sopimuksen irtisanomiseen lausekkeen 9 mukaisesti.

Käyttöehdot

Palvelun käyttöäsi säännellään tällä kohtuullisen käytön käytännöllä, joka luotiin varmistamaan palvelujemme oikeudenmukaisuus sekä käyttäjille että kehittäjille.

Seuraava on kielletty palveluissa ja työpöytäsovelluksissa:

 • millä tahansa automaattisella tai ei-automatisoidulla puhdistusprosessilla (mukaan lukien botit, kaapimet jne.) aukov) yhdessä;
 • asiakirjojen muuntaminen tai muuten muokkaaminen nopeudella, joka ylittää sen, mitä henkilö voi kohtuudella tehdä manuaalisin keinoin ja tavanomaisella laitteella;
 • salasanan toimittaminen kenellekään muulle tai muiden käyttäjien käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttö pääsyyn;
 • väärinkäyttö, joka on kohtuullisen välttämätöntä tai vaadittua laillisiin liike- tai henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Voi tutkia minkä tahansa tilin, joka kirjaa yli 1000 asiaa kuukaudessa, selvittääkseen, täyttääkö se tämän vaatimuksen.

Jos havaitsemme, että rikot tätä käytäntöä, voimme väliaikaisesti tai pysyvästi keskeyttää tai lopettaa tilisi tai Palvelun tilauksen.

Ole niin ystävällinen. Älä yritä hakata meidän palvelimia, lähettää roskapostia tai rikkoo muita sääntöjä, säännöksiä tai lakeja.

Rakastamme työskennellä kanssasi, mutta älä käytä tuotemerkkiämme pahaan. Tätä ei yksinkertaisesti voi tehdä.

Tilit

Tilit tarjoavat käyttäjälle pääsyn palveluihin ja ominaisuuksiin, joita voimme luoda ja ylläpitää ajoittain oman harkintamme mukaan. Voimme tukea erityyppisiä tilejä erityyppisille käyttäjille. Eri tyyppisten tilien avulla käyttäjä voi työskennellä erilaisilla rajoituksilla tiedostojen kokoon ja määrään. Palvelumme käyttäjätyypit ovat seuraavat:

Käyttäjä on yksin vastuussa tilinsä toiminnoista, ja hänen on pidettävä tilinsä salasana turvassa.

Hänellä on oikeus lopettaa minkä tahansa Palvelunsa tarjoaminen kokonaan tai osittain, kun se pitää sitä tarkoituksenmukaisena, ja lähettää vain etukäteen ilmoituksen premium-käyttäjille. Aikaisemmissa tapahtumissa käyttäjiin sovelletaan asiaankuuluvia veroja edellyttäen, että maksajaa pidetään sovellettavan lain mukaisesti näiden tapahtumien passiivisena kohteena.

Olet vastuussa kaikesta, mitä tililläsi tehdään, joten varmista, että sinulla on vahva salasana äläkä anna kenenkään käyttää sitä.

Käyttäjän sisältö

Yleistä

Ei analysoi tiedostojen sisältöä niiden käsittelyn aikana, ja vain käyttäjillä on pääsy muokatuihin tiedostoihin niiden käsittelyn jälkeen. Jos käyttäjä haluaa, tämä linkki voidaan jakaa jonkun muun kanssa. Poistaa käsitellyt tiedostot automaattisesti palvelimiltaan tietyn ajan kuluttua käytetystä työkalusta riippuen:

Käyttäjät ovat yksin vastuussa tiedostojensa käytöstä.

Rajoitus - antaa käyttäjille pääsyn omiin käsiteltyihin tiedostoihin. Nämä tiedostot tallennetaan palvelimillemme vain niin kauan kuin latauslinkki on käytettävissä.

Sisällönhallinta

Tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot käyttäjien auttamiseksi tiedostojen käsittelyssä, ja vain käyttäjä on vastuussa yhteydenotosta teknisissä ongelmissa. Hän välittää suuresti tiedostojen turvallisuudesta, minkä vuoksi hänen palvelimillaan on rajoitettu pääsy, suojaus ja strateginen sijainti. Käyttäjä voi muuttaa käyttäjätyyppiään tai sulkea tilinsä milloin tahansa yhteydenottolomakkeella.

Vastaa tiedostojen sisällöstä

ei analysoi käsiteltyjen tiedostojen sisältöä eikä siksi ole vastuussa työkalujensa väärinkäytöstä tai tekijänoikeusloukkauksista, jotka voivat vaikuttaa kolmansiin osapuoliin. Käyttäjä on vastuussa kaikista sakoista, seuraamuksista ja / tai sakoista, joita tuomioistuimet tai muut toimivaltaiset viranomaiset voivat määrätä tämän sopimuksen minkä tahansa osan noudattamatta jättämisestä.

Käyttäjät sitoutuvat erityisesti käyttämään Palvelua kohdassa 1.1 tarkoitettujen sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti.

Emme tarkista tai analysoi sisältöäsi.

Ennen kuin teknisiä ongelmia ilmenee, sinun on otettava yhteyttä meihin.

Emme ole vastuussa tiedostojesi sisällöstä. Sinä ja vain sinä olet vastuussa kaikesta, mitä ne voivat sisältää.

Kerätyt tiedot

Täyden avoimuuden varmistamiseksi allekirjoitusprosessi voi kerätä seuraavat kirjausketjun tiedot ja olla kaikkien osapuolten nähtävissä:

 • Pyynnön esittäjän, allekirjoittajan, validoijan ja todistajan nimi.
 • Pyynnön tekijän, allekirjoittajan, todentajan ja todistajan sähköpostiosoite.
 • Allekirjoittajan puhelinnumero, jolle vaaditaan tekstiviestivahvistus.
 • Allekirjoitettavien tiedostojen nimet.
 • Pyynnön tekijän, allekirjoittajan, validoijan ja todistajan IP-osoite.
 • Pyynnön tekijän, allekirjoittajan, validoijan ja todistajan biometriset tiedot.

Ei takuuta

Käytät palvelua omalla vastuullasi. Palvelu tarjotaan sovellettavan lain sallimissa rajoissa ilman minkäänlaista takuuta. Ei takaa, että palvelu täyttää sinun vaatimukset; että palvelu on käytettävissä milloin tahansa ja missä tahansa, keskeytyksettä tai turvallisesti; että mahdolliset viat tai virheet korjataan; tai että palvelussa ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja. Kaikki palvelun kautta ladattu tai muuten saatu sisältö ladataan omalla vastuullasi, ja olet yksin vastuussa tietokonejärjestelmällesi tai mobiililaitteellesi mahdollisesti aiheutuneista vahingoista tai tietojen häviämisestä lataamisen tai palvelun käytön seurauksena. Ei takaa, tue, takaa tai ota vastuuta mistään kolmannen osapuolen mainostamasta tai tarjoamasta tuotteesta tai palvelusta palvelun tai minkä tahansa hyperlinkitetyn verkkosivuston tai palvelun kautta, eikä se ole osapuoli seuraamaan sinun ja kolmansien osapuolten välisiä liiketoimia. palveluntarjoajat.

Vastuun rajoitus

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa tai sen työntekijät eivät millään tavalla ole vastuussa välittömistä, epäsuorista, rankaisevista, satunnaisista, erityisistä, välillisistä tai likimääräisistä vahingoista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen laitteen käytöstä. tietoja tai muita aineettomia menetyksiä, jotka johtuvat tämän sopimuksen rikkomisesta tai liittyvät siihen. Se ei missään olosuhteissa ole vastuussa vahingoista, menetyksistä tai loukkaantumisista, jotka johtuvat palvelun tai tilisi tai sen sisältämien tietojen väärinkäyttämisestä, peukaloinnista tai muusta luvattomasta käytöstä tai käytöstä.

Olemme nimenomaisesti luopuneet kaikesta vastuusta välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tuotteidemme käytöstä tai väärinkäytöstä palvelut.

Rajoitetun käytön lisenssi

Omistaa kaikki oikeudet verkkosovellukseen, jonka avulla voit käyttää Internetissä tarjottuja toimintoja, ja erityisesti oikeuden kopioida kokonaan tai osittain millä tahansa tavalla ja missä tahansa muodossa. ohjelman kääntäminen, mukauttaminen, asettelu tai mikä tahansa muu muunnos ja tällaisten toimien tulosten jäljentäminen; jakelu missä tahansa lain sallimassa muodossa; oikeus julkaista kaikentyyppisissä medioissa: analoginen ja digitaalinen, online ja offline; ja oikeuden käyttää ohjelmaa. Lisenssi käyttää ohjelmaa käyttäjille ei koske Palvelun immateriaalioikeuksia, käyttäjillä on yksinomainen oikeus käyttää Palvelun ohjelmistoja. Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen niitä on sallittava käyttää esimerkiksi siirrettäessä näitä oikeuksia kolmansille osapuolille. Näin ollen kaikkien tekijänoikeuksien esittäminen, jäljentäminen, käyttö, muokkaaminen, jakelu tai julkinen viestintä Niiden käyttö on kielletty muulla kuin tässä sopimuksessa sallitulla tavalla. Erityisesti ei ole sallittua: kopioida ohjelmaa, kääntää sen lähdekoodia, muuntaa tai jakaa ilman nimenomaista lupaa. Näiden käyttäjien velvoitteiden noudattamatta jättäminen voi oman harkintansa mukaan johtaa asiaankuuluvissa tekijänoikeussäännöissä esitettyihin vaatimuksiin, palvelun keskeyttämiseen tai sopimuksen purkamiseen lausekkeen 9 mukaisesti.

Meillä on kaikki oikeudet verkkosivustoon ja mobiilisovellukseen. Olemme ainoat valtuutettu osapuoli käyttämään palveluitamme. Paljon vaivaa on tehty luoda kaikki.

Immateriaalioikeudet ja teollisoikeudet

Tämän sivuston sisältö, mukaan lukien sisältö, tuotemerkit, logot, piirustukset, tekstit, kuvat, tietokannat, koodit ja muu materiaali, kuuluu tai kuuluu kolmansille osapuolille, jotka ovat valtuuttaneet niiden käytön. Yleensä niiden käyttö kaupallisiin tarkoituksiin, niiden julkinen viestintä tai jakelu tai muu käyttö millä tahansa prosessilla, kuten muunnoksella tai muuntamisella, on edelleen kielletty. Olemme nimenomaisesti luopuneet vastuusta välillisistä vahingoista, jotka johtuvat palveluidemme käytöstä tai väärinkäytöstä.

Irtisanominen

Pystyy yksipuolisesti ja milloin tahansa ratkaista nykyisen sopimuksen seuraavissa tapauksissa. a) Jos käyttäjä rikkoo kaikkia tämän sopimuksen mukaisia ​​velvoitteita ja takuita. b) Immateriaalioikeuksien tai kolmansien osapuolten muiden oikeuksien loukkaaminen. c) Jos Käyttäjä ei maksa oikea-aikaisia ​​maksuja Ohjelmistosta tai Palveluista. d) Jos laki vaatii niin (esimerkiksi jos ohjelmien toimittaminen tietylle alueelle tulee laitonta) e) Jos päätämme lopettaa Palvelujen tai Ohjelmiston toimittamisen kokonaan tai osittain (esimerkiksi jos Palvelujen tarjoaminen muuttuu epäkäytännölliseksi, muuten verkkosivustomme sensuroidaan alueella).

Sopimuksen hyväksyminen ei vaikuta kykyyn vaatia siihen liittyvien vahinkojen ja menetysten korvaamista. Käyttäjillä on oikeus peruuttaa tilinsä milloin tahansa tilisivullaan tai Internetissä olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Sekalaiset

Käyttäjä ei voi siirtää, siirtää tai siirtää nykyisen sopimuksen sisältämiä oikeuksia kolmansille osapuolille ilman etukäteen annettua kirjallista lupaa. Sama kuin edellisessä kappaleessa. Olemme rekisteröity tavaramerkki, et voi kopioida yritysidentiteettiamme.

Tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden täyttämistä koskevan oikeuden tai vaatimuksen rikkominen tai viivästyminen ei tarkoita luopumista tästä oikeudesta tai vaatimuksesta velvoitteen täyttämiseksi sekä luopumista mahdollisesta muu oikeus tai vaatimus velvoitteiden täyttämisestä. Tämä sopimus, mukaan lukien tietosuojakäytäntö, joka sisällytetään viitteeksi nykyiseen sopimukseen, on osapuolten välinen lopullinen, täydellinen ja yksinomainen sopimus sopimuksen aiheesta ja korvaa kaikki aiemmat sopimukset. määriteltyjen osapuolten välillä. Jos jokin tämän sopimuksen lausekkeista saattaa tulla pätemättömäksi sovellettavan lain rikkomisen vuoksi, katsotaan, että tämä lauseke ei tule voimaan, mutta ei vaikuta muuhun sopimukseen. katsotaan päteväksi ja päteväksi osapuolten välisissä suhteissa.

Tämä sopimus on molempien osapuolten (sinun ja meidän) välinen lopullinen ja yksinomainen sopimus, ja se on ainoa, jota harkitaan.

Jopa